понедельник, 28 ноября 2011 г.

Різдвяний будиночок


Я тепер знаю, що таке «чух і сверблячка». Ну страшно мені хотілося на цих вихідним зробити Різдвяний будиночок. Так хотілося, що 2 дні я безвилазно займалася цією справою.  Здавалось б вишивки тут не так багато. Але все йшло якось дуже повільно.  Почалося з фундаменту. 
 
Стіни зводилися трошки швидше. І зрештою вийшло ось так. 
 
Саме веселе в будівництві сталося , коли окремі елементи треба було зібрати до купи.

У мого будиночка не було чіткого архітектурного плану. Тому на етапі будівництва даху вилізли усі мінуси такого прорахунку. Дах катастрофічно не підходив. Тому прийшлося його переробляти. Але тепер я знаю як це робиться. 

 І останні штрих  - сніг. Сніг у мене вийшов шерстяний, в’язаний гачком. Маленька фото сесія будиночка, де тепер може посилитися моя новорічна мрія.




Ось так завжди. І не хочеться щоб він приходив. І ще зовсім не готовий. Але Новий Рік з дитинства захоплює усіх у свої обійми. Ці вогники. Прикраси. Друзі свято наближається!!!! А мені ще треба встигнути вишити кілька прикрас)))
 



6 комментариев:

  1. спасибо тебе за фоточки!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Какой красивый будиночок!!!! Я вшоке, он такой красивый,такой сказочный, и не могу не отметить красивые фотографии, такие новогодние, аж праздника захотелось!!!! Ты молодец!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Ты знаешь, после того как я его собрала и доделала у меня тоже появилось новогоднее настроение )))) казалось бы такая мелочь, а столько позитивных эмоций )))

    ОтветитьУдалить
  4. Чудовий будиночок!
    Святковий і затишний!

    ОтветитьУдалить
  5. Дякую! Тепер так хочеться ялинку )))

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...